Header Ad

Categories

Most Viewed

Header Ad

Latest News

Science & Tech

Loader..
Header Ad

Latest News

Vitamina K, rëndësia dhe ushqimet ku mund ta gjejmë

Vitamina K, rëndësia dhe ushqimet ku mund ta gjejmë

Vitamina K kryen një sërë funksionesh, të cilat e bëjnë të domosdoshme për organizmin e njeriut. Ajo nuk duhet të mungojë…
7 Receta te Shendetshme te Lengjeve

7 Receta te Shendetshme te Lengjeve

postime24.com ka gjetur disa receta lengjesh shume te mira ne Pinterest qe do ti ndaj me ju te gjithe! Lengjet kane…
“Plakat që po trazojnë motin”! Si lindi gojëdhëna

“Plakat që po trazojnë motin”! Si lindi gojëdhëna

Çdokush mund ta ketë dëgjuar legjendën e plakave, të cilat fajësohen gjithmonë kur bien reshje të dendura shiu ditë pas dite…
KAOSI I REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PATUNDSHME: NJË RRUGËDALJE

KAOSI I REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PATUNDSHME: NJË RRUGËDALJE

Kazusi hipotetik është i thjeshtë: Ara e Bardhë, pronë e padiskutueshme e Gjergj Mullagës, është regjistruar përndryshe në emër të Shaban…
I hyjnë shqiptarët ndërtimit të një shoqërie demokratike dhe e bëjnë si sytë e tyre që t’u pëlcasin

I hyjnë shqiptarët ndërtimit të një shoqërie demokratike dhe e bëjnë si sytë e tyre që t’u pëlcasin

Tek shikoja panelin gjate një trajnimi të EURALIUS për ndryshime e KPrC sot tek Tirana International me miqtë dhe kolegët e…