Header Ad

Categories

Most Viewed

Opinion / Editorial

Krerët e Partisë Demokratike, duke dashur të destabilizonin Shqipërinë, vranë veten politikisht

Krerët e Partisë Demokratike, duke dashur të destabilizonin Shqipërinë, vranë veten politikisht

Krerët e Partisë Demokratike, duke dashur të destabilizonin Shqipërinë, vranë veten politikisht. Pse, çfarë ka ndodhur? Berisha dhe të gjithë
PD ka falimentuar. Në kapitalizëm tregu i partive funksionon njëlloj si tregu i bizneseve

PD ka falimentuar. Në kapitalizëm tregu i partive funksionon njëlloj si tregu i bizneseve

Ka vëzhgues që si dallon dot që PD falimentoi, prandaj s’hyn në zgjedhje, por do krijohet PD tjetër. Në kapitalizëm
Nuk ngeli artist medioker apo i suksesshem pa u dekoruar nga Presidentet e Republikes se Shqiperise nder vite

Nuk ngeli artist medioker apo i suksesshem pa u dekoruar nga Presidentet e Republikes se Shqiperise nder vite

DAUY VELA Po nga industria e naftes e gazit a nuk e meriton ndokush te dekorohet zoterinj PUSHTETARE. 100 vite
Nje koment lidhur me intervisten e djeshme Ylli Rakipi-Shkelzen Berisha

Nje koment lidhur me intervisten e djeshme Ylli Rakipi-Shkelzen Berisha

Nje koment lidhur me intervisten e djeshme Ylli Rakipi-Shkelzen Berisha dhe me pas pjese te marra nga mocioni i pranuar
Drejtësia është shtylla vertebrale e çdo shoqërie demokratike. Sundimi i ligjit dhe pranimi i vlerave dhe parimeve të tij nënkupton besimin tek drejtësia

Drejtësia është shtylla vertebrale e çdo shoqërie demokratike. Sundimi i ligjit dhe pranimi i vlerave dhe parimeve të tij nënkupton besimin tek drejtësia

NGA AVOKAT EDMOND PETRAJ Që të ekzistojë besimi i qytetarëve tek sistemi, profesionistët e sistemit të drejtësisë duhet të jenë
I hyjnë shqiptarët ndërtimit të një shoqërie demokratike dhe e bëjnë si sytë e tyre që t’u pëlcasin

I hyjnë shqiptarët ndërtimit të një shoqërie demokratike dhe e bëjnë si sytë e tyre që t’u pëlcasin

Tek shikoja panelin gjate një trajnimi të EURALIUS për ndryshime e KPrC sot tek Tirana International me miqtë dhe kolegët
Kundër islamofobisë dhe terrorizmit fetar

Kundër islamofobisë dhe terrorizmit fetar

PIRRO PRIFTI Terroristi Brenton Tarrant, një islamofob injorant pa dyshim me një profil sociopatik agresiv dhe i edukuar me urrejtje