Header Ad

Categories

Most Viewed

Humor

Historit e çuditshme e një brezi ku tregon se si u rritën keqazi shqiptarët

Historit e çuditshme e një brezi ku tregon se si u rritën keqazi shqiptarët

-Gjyshja e kesulekuqes jeton ne pyll dhe eshte 95 vjec. Shko ne azil, budallaqe! Si te shkon ndermend qe te