Header Ad

Categories

Most Viewed

Drejtesia

Vettingu trondit korrupsionin  si edhe ka shkundur me themel sistemin e Drejtësisë…

Vettingu trondit korrupsionin si edhe ka shkundur me themel sistemin e Drejtësisë…

Vettingu iu ka çuar një mesazh PD-PS-LSI se kushdo që është i përfshirë në afera do të ndëshkohet dhe se
Drejtësia në Shqipëri, viti 1932, Gjykata e Diktimit e Mbretërisë Shqiptare

Drejtësia në Shqipëri, viti 1932, Gjykata e Diktimit e Mbretërisë Shqiptare

« Asht parim themelor procedurial që dominon në gjykimin e padinave posedimore se çashtja e posedimit nuk duhet të përzihet
Drejtësia është shtylla vertebrale e çdo shoqërie demokratike. Sundimi i ligjit dhe pranimi i vlerave dhe parimeve të tij nënkupton besimin tek drejtësia

Drejtësia është shtylla vertebrale e çdo shoqërie demokratike. Sundimi i ligjit dhe pranimi i vlerave dhe parimeve të tij nënkupton besimin tek drejtësia

NGA AVOKAT EDMOND PETRAJ Që të ekzistojë besimi i qytetarëve tek sistemi, profesionistët e sistemit të drejtësisë duhet të jenë
KAOSI I REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PATUNDSHME: NJË RRUGËDALJE

KAOSI I REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PATUNDSHME: NJË RRUGËDALJE

Kazusi hipotetik është i thjeshtë: Ara e Bardhë, pronë e padiskutueshme e Gjergj Mullagës, është regjistruar përndryshe në emër të
TURPI/ Ilir Meta, po përgatit dekorimin e Sali Berishës, me titullin “Nderi i Kombit”, për 4 “vepra të shquara”

TURPI/ Ilir Meta, po përgatit dekorimin e Sali Berishës, me titullin “Nderi i Kombit”, për 4 “vepra të shquara”

Krejt të ç’faktorizuar brenda e jashtë Shqipërisë, të ndarë, bashkuar, rindarë e ribashkuar për pushtet edhe në fund të ciklit