Header Ad

Categories

Most Viewed

Dossier

Spiuni i Sigurimit: Historia e agjenturave greke dhe Sigurimit te Shtetit

Spiuni i Sigurimit: Historia e agjenturave greke dhe Sigurimit te Shtetit

Agjenturat Greke dhe Sigurimi i Fshehtë i Shtetit Shqiptar Ish-oficeri i Sigurimit të Shtetit, Bekim Budo, në librin e tij
ESSE NGA A. Z. ÇAJUPI NË VËND TË PARATHËNIES

ESSE NGA A. Z. ÇAJUPI NË VËND TË PARATHËNIES

Bashkatdhetarëve. Tani disa vjet, kemi rënë tepër pas politikës… Politika! Fort mirë. Po na duhet dhe letratura, për zonë! Kemi
«Shqipëria – Kopshti Shkëmbor i Evropës Juglindore» Shkeputur nga libri i Faik Konices

«Shqipëria – Kopshti Shkëmbor i Evropës Juglindore» Shkeputur nga libri i Faik Konices

KREU IX Feja I Pasardhësit zakonisht i ngjitin një etiketë me pak fjalë çdo shekulli të kaluar: bashkëkohësve, duke qenë
KISHA E SKENDERBEUT ne rubriken “HISTORI E VENDIT TIM”

KISHA E SKENDERBEUT ne rubriken “HISTORI E VENDIT TIM”

Vjen sot me nje nga vendet me te misterrshme dhe me te dashura te vendit tone! Ajo eshte kisha e
Nga Kristina Josa – Si jetuan si një familje dy familje Shqiptarësh dje një Sërbe

Nga Kristina Josa – Si jetuan si një familje dy familje Shqiptarësh dje një Sërbe

Po ju tregoj një episod prekës të disa viteve më parë. ndodhesha në një kamp refugjatësh në Gjermani me familjen.
NASHO MEJDIU : PRETENCA E NJË GJYQI DHE ENIGMA E NJË PUSHKATIMI

NASHO MEJDIU : PRETENCA E NJË GJYQI DHE ENIGMA E NJË PUSHKATIMI

In memoriam dhe një përshpirtje.Amen! PROLOG Ishte për mua një surprizë e këndëshme rënia në dorë i një libri me
“Plakat që po trazojnë motin”! Si lindi gojëdhëna

“Plakat që po trazojnë motin”! Si lindi gojëdhëna

Çdokush mund ta ketë dëgjuar legjendën e plakave, të cilat fajësohen gjithmonë kur bien reshje të dendura shiu ditë pas