Header Ad

Categories

Most Viewed

Albanian “bio” produkt… Intelektuale ketu, intelektuale atje…intelektuale kudo

Nga Ilir Jano

Albanian “bio” produkt…
Intelektuale ketu, intelektuale atje…intelektuale kudo…intelektuale mbi rrota, mbi kepuce me maje…intelektuale “te varur”ne nje kollare firmato…u mundova ta ktheja ne shqip kete “titull” ,kerkova neper fjalore e diku me doli se pak a shume nje njeri i tille duhet te jete mendjendritur…normale kjo…e ne njohem ne jete shume te tille…mesues e artista, inxhiniere dhe sportiste, mjeke e shkrimtare, njohem njerez qe ju peshonte puna dhe fjala…njohem dhe njohim shume pasardhes te tyre te cilet te imponojne respekt per dijet e aftesite e tyre…njohem e po njohim… njohem shume, por keta te “mbiret” e tranzicionit, sikur nuk ngjasin fare me ta…po fare…nejse mund ta kem dhe une gabim…mbase i perkas nje brezi tjeter , brez qe mencurine e lidhnim me virtutet e njerezve…e mendjen e ndritur me floket e bardha…eee,prapw ne gabim une…prape i vjeter…tani kane ndryshuar kohet…eshte koha e kokave ZERO…ZERO nga floket, mos u keqkuptoni…nuk e kisha per mendjen….e ky eshte faji im, faji im qe nuk arij te kuptoj si mund te zbardhet nje koke Zero…ooooo…nje koke ,qe as si resto nuk I hyn kujt ne pune….OOOOOO

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*