Header Ad

Categories

Most Viewed

“Ajka” e gazetarise shqiptare!

Armand Shkullaku,Ylli Rakipi,Çim Peka,Fatos Lubonja,Klodiana Lala,Sonila Meço,Basir Çollaku,Artur Zheji,Andi Bushati,Blendi Fevziu,Berat Buzhala dhe ndonje tjeter.. te cilin e kemi harruar per momentin,per disinformimin e opinionit publik,shpifjes,hedhjes balte ndaj se vertetes, JENI BASHKFAJTORE te sistemit te kalbur berishjan tashme ne kapitullim,duke i sherbyer direct dhe indirekt politikes dhe aktoreve te saj te korruptuar.
E keni bere nga frika!!!!
E keni bere se jeni te shitur!!!
E keni bere se nuk jeni profesioniste,nuk keni kulturen e duhur, jeni te papergjegjshem,pra nuk i sherbeni detyres madhore te gazetarise!!!
Reformat do vazhdojne ne cdo fushe dhe per ju rruga e disinformimit,mashtrimit,shpifjes,baltosjes,do jete malore ketej e tutje. Asnje mbi ligjin,ligji njesoj per te tere dhe 0 tolerance!!!

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*