Header Ad

Categories

Most Viewed

Rama telendis dërrat e medias, i quan zuzar dhe të poshtër që nxin realitetin shqiptar pa asnjë shkak

Problemi më i madh i kryeministrit Edi Rama janë mediat. Nga takimi “Bashkia që duam” në Tiranë, Rama tha se e keqja shqiptarëve iu vjen nga mediat, që sipas tij nuk transmetojnë Shqipërinë e vërtetë. Një pjesë të analistëve, kryeministri i cilësuar si derra dhe një tufë zuzarësh.

Këtyre që iu drejtohen me emrin zotëri. Si mendon zotëria juaj? Ç’mendoni ju zoti kadëri për Niçen e Shijakut. Po ju zoti kadri si e konsideroni Babalen. A mendoni ju zotëri se Ilir Meta do vrasë veten? Zoti Kadri çe ka shtyrë vallë presidentin e Republikës të mendojë vetëvrasjen? Dhe derrat e shtrirë atje , japin mendime. Bëjnë vëzhgime, mbartin opinione. Kurse Shqipëria juaj, që fatmirësisht nuk jeton as në ato kanale e as në ato portale dhe as falë kadrinjve, se ka kadrinj por ka dhe me keq. Ka dhe qim kadri. Atyre ne nuk kemi se ç’tiu bëjmë, por kjo nuk do të thotë se ne nuk kemi se çfarë bëjmë. Ata me lirinë e tyre mund të diktojnë axhendën e lajmeve e debateve në ato kafazet e pëllmbave të tyre, por nuk diktojnë dot jetën tonë”, tha Rama

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*