Header Ad

Categories

Most Viewed

Nuk ngeli artist medioker apo i suksesshem pa u dekoruar nga Presidentet e Republikes se Shqiperise nder vite

DAUY VELA

Po nga industria e naftes e gazit a nuk e meriton ndokush te dekorohet zoterinj PUSHTETARE.

100 vite industri e naftes dhe e gazit. 100 vite lufte e perpjekje, sakrifica te panumerta, heroizem i pashoq, por asnje nuk kujtohet te nderoj ata qe bene historine e ekonomise shqiptare.
Shqiperia nuk eshte mbajtur dhe nuk mbahet as me preshin e Lushnjes dhe as me barsaletat e shkodraneve te nderuar PUSHTETARE.
Roli i industrise se naftes dhe te gazit eshte i pazevendsueshem dhe prioritar per ekonomine kombetare.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*